Lider Zespołu Kontroli Jakości
Chcesz budować lepszą, bardziej zrównoważoną przyszłość i rozwijać karierę? Dołącz do globalnego zespołu firmy Cargill liczącego 160 000 pracowników z zaangażowaniem stosujących bezpieczne, odpowiedzialne i zrównoważone sposoby żywienia świata. Jest to stanowisko w biznesie Salt and Protein firmy Cargill, którego rolą jest dostarczanie zdrowych produktów spożywczych wysokiej jakości szerokiemu gronu klientów, od firm gastronomicznych przez sklepy spożywcze, po producentów i eksporterów.
OPIS STANOWISKA
Lider Zmiany Kontroli Jakości będzie odpowiedzialny za wdrażanie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i zapewnienie zgodności z wymogami klientów. Poszukujemy specjalisty z wielofunkcyjnymi umiejętnościami pracy zespołowej, który będzie wspierać nasz zespół kierowniczy w zakresie technologii i procesów bezpieczeństwa, zapewnienia jakości w zakresie: testowania, audytów, dokumentacji, gromadzenia i analizie danych oraz transferze wiedzy. W tej roli będziesz odpowiadać za prace dwóch inspektorów z działu kontroli jakości, aby znaleźć najlepsze rozwiązania dla bezpieczeństwa żywności i problemów z jakością.
Oferujemy pracę w systemie zmianowym 7-15, 15-23.
Umowa na zastępstwo, na czas określony 2 lata.
Lokalizacja: Słupca
ZAKRES OBOWIĄZKÓW
- Monitorowanie działań regulacyjnych, przestrzeganie przepisów, łączność dla biznesu z zewnętrznymi organami regulacyjnymi.
- Przestrzeganie wymagań korporacyjnych, regulacyjnych i obiektowych dotyczących bezpieczeństwa żywności i jakości.
- Ocena standardowych procedur operacyjnych, harmonogramu głównego, weryfikacja i raportowanie dla zespołu dotyczących bezpieczeństwa żywności i jakości.
- Pośrednictwo między naszymi klientami w celu weryfikacji wydajności produktu, przeprowadzanie audytów bezpieczeństwa jakości, przegląd certyfikatów stron trzecich, odpowiadanie na pytania i skargi klientów.
- Wdrażanie systemów specyfikacji produktów i ciągłe doskonalenie w obszarach procesów, ukierunkowanie na klienta.
- Uczestnictwo w wizytach na zakładzie oraz aktywny udział w audytach.
- Pomoc w realizacji planu w różnych projektach związanych z bezpieczeństwem, bezpieczeństwem żywności, regulacjami, środowiskiem, doskonaleniem procesów, zaangażowaniem, szkoleniami itp.
- Inne przydzielone obowiązki.
KWALIFIKACJE
- Tytuł licencjata w dziedzinie nauk ścisłych, chemii, mikrobiologii, zapewnienia jakości, technologii żywności lub równoważnego doświadczenia.
- Umiejętność adaptacji i szybkiego uczenia się w zmieniającym się środowisku pracy.
- Zdolność do podejmowania decyzji pod presją czasu i umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych.
- Wysoko rozwinięte umiejętności komunikacji słownej i pisemnej.
- Doświadczenie w środowisku produkcji żywności, w dziale kontroli jakości.
- Umiejętności kierowania zespołem specjalistów.
- Bardzo dobra znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie.
- Doświadczenie w kontaktach z zewnętrznymi partnerami biznesowymi (agencjami regulacyjnymi, producentami zewnętrznymi, klientami).
- Minimum rok bezpośrednio związanego doświadczenia zawodowego.
LinkedIn Job Matcher
Znajdź swoje miejsce w firmie Cargill. Zaloguj się na Twoje konto Linkedin, a my dopasujemy Twoje umiejętności i doświadczenie do odpowiednich ofert pracy.
Zrównoważone
kakao
Celem programu Cargill Cocoa Promise jest zapewnienie rozwoju sektora upraw kakao na wiele pokoleń.
Integracja
i różnorodność
Nasza integracyjna kultura pomaga nam kształtować przyszłość świata.
Życie w firmie
Cargill
Odkryj, jak można osiągnąć nadrzędny cel w ramach kariery w firmie Cargill.